Gaahjem.dk

gaahjem-site-top

Gå-hjem-møder er en dejlig tradition, hvor man både kan lære noget nyt og networke lidt altsammen inden for normal arbejdstid. Det er dog ikke altid lige nemt at opdage eventsene i tide, som typisk spredes i netværket for den virksomhed, som afvikler gå-hjem-mødet.

Det gav idéen til en kalender over gå-hjem-møder, morgenseminarer og lignende gratis, faglige events, så man hurtigt kan få overblik og planlægge i god tid. Faktisk pitchede jeg idéen til en masse studerende for at få en af dem til at lave kalenderen som personlig branding, men ingen bed på. Så sammen med Nathalie Larsen besluttede vi os for at lave det selv.

Selve sitet blev flækket sammen af php og mysql og i et simpelt admin-system kunne man opdatere og vedligeholde kalenderen. Eventsene fandt vi gennem søgninger og ved at tjekke websites for bureauer og virksomheder, som vi vidste tidligere havde afholdt gå-hjem-møder. Og så havde vi en forventning om, at når kalenderen var i gang, så ville folk selv begynde at sende events til os, da vi jo reelt tilbød gratisk eksponering. Det holdt stik.

Sitet gik live i starten af 2013 og opnåede hurtigt stor udbredelse i kommunikations- og marketingkredse, som kalenderen var centreret i. Unikke månedlige sidevisninger lå omkring 2.000-3.000 i 2013, mens 700 og 900 fulgte med på hhv Twitter og Facebook, hvor nye events blev annonceret.

I 2014 stoppede projektet pga tidsmangel.

Credits:
Idé og initiativtager: Jonas Juhler Hansen
Redaktør: Nathalie C. Larsen