AGF Fanclub Sønderjylland

afs-header

Mit allerførste website. På trods af den sønderjydske opvækst, har jeg alle dage været glødende AGF-fan. En flok knejte, i Aabenraa dannede lokalafdelingen AGF Fanclub Sønderjylland, som en kammerat og jeg fra Sommersted opstøver og tilslutter os midt i 90’erne.

I samme periode finder jeg ud af, hvordan HTML-koder fungerer og bevæbnet med et HTML For Dummies hæfte, laver jeg nogle små sites til skoleopgaver på handelsskolen. Det havde ingen i øvrigt set før på de kanter, og min Salg og Service-lærer syntes da også, det var ganske tåbeligt at lave hjemmesider.

Jeg får dog mere blod på tanden og beslutter mig for at lave et website for vores fanklub for at positionere os stærkere i fanmiljøet omkring AGF.

Sitet var – ikke helt ustolt – skrevet i notesblok, da kun vantro brugte wysiwyg-editors som Frontpage. Hvert eneste element er placeret med pixel-præcision i forhold til hinanden, og hele skidtet er dermed så statisk, at dinosaurfossiler er mere dynamiske i sammenligning.

Men for et site fra 1997 at være, står det egentlig stadig ganske pænt. Når man selv skal sige det.

Forsiden for AGF Fanclub Sønderjylland i sin helhed
Forsiden for AGF Fanclub Sønderjylland i sin helhed